Fitness is goed voor lichaam en geest. Je conditie gaat vooruit, het verbetert je houding, je voelt je fitter en het geeft meer zelfvertrouwen. Daarnaast is fitness goed te combineren met onze groepslessen of met cardio-apparatuur. Van traploper tot crosstrainer, van loopband tot armroeier en nog veel meer. Met meer dan 35 groepslessen per week vind je bij ons alles wat je nodig hebt.

Bekijk ook de mogelijkheden van bedrijfsfitness >>

Voor wie is het?

Fitness is in onze ogen geschikt voor iedereen. Het mooie aan fitness is dat iedereen een verschillend doel heeft. Afvallen, spierversterking, spieropbouw, houding verbetering of sociale contacten. Fitness is heel divers met oneindig veel mogelijkheden.

Welk doel wil je bereiken?

Het is heel belangrijk dat mensen komen sporten in een veilige en gezellig omgeving. Mensen voelen zich prettig in onze sportschool, blijven terugkomen en boeken daardoor dus ook progressie. Wij zijn ben altijd bezig om onze kennis te verbreden om hierdoor onze leden beter te kunnen begeleiden.

————————————————————————————————————————————————

Wie zijn wij:

Al sinds 1991 zijn wij een begrip in IJsselstein. Ervaar bij ons de ongedwongen sfeer en de familiare uitstraling. Een huiselijk gevoel, plezier krijgen in de sport, persoonlijke aandacht vanaf het moment dat je binnenkomt.

Je vindt bij Lucas Fitness een groot aanbod aan groepslessen. Voor jong tot oud en van beginner tot gevorderde. Bij ons kun je elk doel behalen. Ook op het gebied van gewichtsverlies of juist gewichtstoename. Wij staan graag voor u klaar!

Onze instructeurs

Gediplomeerd

Gediplomeerd

Al onze instructeurs zijn gediplomeerd. Van fitness, tot spinning, X-core en Zumba. Wij zijn een rijkserkend opleidingscentrum.

Verder zijn wij aangesloten bij NL Actief: de grootste brancheorganisatie in de Nederlandse sport.

NL Actief staat voor kwaliteit, van locaties en professionals. En daar wordt blijvend aan gewerkt, door o.a.:

  • Onafhankelijk NL Actief keurmerk voor fitnessclubs
  • Met de Consumentenbond afgestemde leveringsvoorwaarden
  • Een transparant online kwaliteitsregister van locaties en professionals
  • Afspraken over vereiste beroepscompetenties en onafhankelijke toetsing

 

Gym IJsselstein

KENNIS EN INNOVATIE
Altijd blijven ontwikkelen.

Onze dynamische branche is altijd in ontwikkeling. En die ontwikkelingen gaan snel. Tegelijk is training en sport iets van alle tijden. NL Actief staat voor actuele vakkennis, volgt nieuwe ontwikkelingen op de voet en heeft het vizier op de toekomst gericht. NL Actief werkt intensief samen met diverse commissies en een groeiende groep enthousiaste en deskundige kennispartners, o.a. in het ‘Fitness Innovatie Lab’. Zo kun jij als lid van Lucas Fitness vertrouwen op de juiste kwaliteit en kennis binnen jouw sportschool.

Wij zien je graag tegemoet bij Lucas Fitness!

Met sportieve groet,

Team Lucas Fitness
& Peter Lucas