We zijn weer open!

👍🏼🥊👍🏼🥊💪🏿 Yes! We zijn per 1 juli weer open!

Neem ook het protocol verantwoord sporten door, zie:
https://lucas-fitness.nl/protocol-verantwoord-sporten-v-a-1-juli.

Alvast Hoera, Hoezee, Olé!

We zijn op 1 juli weer open gegaan voor alle leden én niet leden die nog lid gaan worden! Als eerste wil ik graag alle leden bedanken voor jullie loyaliteit en het vertrouwen, door niet te storneren in april.

Zoals ik eerder heb gemeld is de hele corona sluitperiode kosteloos doorgeboekt. Zelf ben ik nog steeds blij met deze beslissing. We waren 14 weken gesloten. Geen omzet. Wel steun van de overheid, lieve familie en vrienden. Dat is wat. Maar ik heb de voordeursleutel nog in bezit en de deuren zijn op 1 juli met een glimlach weer opengegaan. Yes, we hebben het gehaald!

Gelukkig bij Lucas Fitness geen toestanden dat de hele periode alsnog moet worden gecompenseerd met een voucher, gratis koffie, thee of Personal Training. Nou nou..

Ben je elders niet tevreden? Bij Lucas Fitness moet je wezen! Je bent welkom en we compenseren alsnog door 1 termijn gratis te komen sporten (vraag naar de mogelijkheden).

Nieuwe kickboks en yoga/aerobics zaal

Een klein voordeel van de periode die straks achter ons ligt, is dat we de tijd hebben gehad voor het veranderen van de kickbokszaal en de yoga-/aerobicszaal. Dat ga je snel zien.

Planner App

Vanaf 1 juli werken we met de Planner App. Van iedereen die de planner app wil gaan gebruiken hebben we een e-mailadres nodig. Mail deze naar: info@lucasfitness.nl.

Klein materiaal retour

We hebben aan het begin van de lockdown ons klein materiaal uitgeleend aan de leden. Hier is veel gehoor aangegeven. Lucas Fitness is bijna helemaal leeg, haha! Er zijn veel positieve reacties op gekomen en er is goed gebruik van gemaakt. Ook hebben we iedere week lessen online gezet. Dank aan HOW at HOME, Nancy en Romy voor het mogelijk maken van deze lessen.

We hebben ons best gedaan om samen door deze moeilijke periode te komen en hopen zo iedereen weer te mogen begroeten!

Sportieve groet,
Peter en Tineke Lucas
Team Lucas Fitness

Heb je vragen? Laat het ons dan gerust weten via het e-mailadres of het contactformulier. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via http://eepurl.com/gWHw5r.

Houd s.v.p. het nieuws via https://lucas-fitness.nl/nieuws/ in de gaten.

Wij blijven ons best voor je doen.
Houd (1,5 meter afstand) van elkaar.
Blijf gezond. Keep on strong 💪

Sportieve groet,

Peter Lucas & Team Lucas Fitness

 

Reageren is niet mogelijk.