OUTDOOR BOOTCAMP

Wat is outdoor Bootcamp?

Ben jij op zoek naar uitdaging? Wil jij afvallen? Of je conditie verbeteren? Dan is onze INDOOR BOOTCAMP precies wat jij zoekt!

De outdoor bootcamp is een fullbody workout. Dit maakt de les veelzijdig, pittig en ook plezier. outdoor bootcamp bestaat zowel uit: coördinate, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid. Er zal veel worden gewerkt met het eigen lichaam, maar uiteraard heeft Lucas Fitness ervoor gezorgd dat er veel meer materialen ter beschikking zijn gesteld. Denk hierbij aan: Battleropes, Speedladders, Kettlebells, trampoline, TRX, Bulgarian bags, Core Bags, Banden en losse gewichten!

Voor wie is outdoor Bootcamp?

Deze les is geschikt voor jong en oud, van beginnende tot gevorderde sporters! En dit alles in de open buitenlucht

Verzamelen: Lucas Fitness

Rooster

  • Maandag om 19:00 uur

Onze instructeurs

Donovan van Ewijk

Donovan van Ewijk

Mijn naam is Donovan Stephan van Ewijk. Ik ben in juli 2018 afgestudeerd aan het Sport College te Utrecht. Tevens bezit ik sinds medio 2016 mijn fitnessinstructeur Fitvak A diploma. Daarnaast ben ik in het bezit van mijn diploma ROC Sportmassage niveau 4 en heb ik in mijn laatste jaar van het ROC ook mijn personal trainer Fitvak B diploma behaald. Sinds medio 2016 werk ik parttime bij Lucas Fitness. Op de woensdagochtend geef ik Circuit Fitness en op de donderdagavond geef ik Kids Camp. Hopelijk tot snel!