KIDS BOOTCAMP

Wat houdt de les in?

Is een leuke actieve les waar kids in groepsverband zowel hun conditie als kracht trainen. De les bestaat uit een combinatie van hardlopen, springen en (kracht)oefeningen die spelenderwijs worden toegepast. Denk ook aan materialen als  ballen, pionnetjes, zandzakken, touwen, ladders, etc. Het is een goede afwisselende les omdat iedere les uit andere onderdelen kan bestaan. Samenwerken is ook een uitdaging en dat doen we doormiddel van plezier maken met elkaar maar toch ook hard werken.

 

Voor wie is het?

De les is voor kids van 8 t/m 12 jaar met overgewicht, lage spierspanning of voor kids die het leuk vinden om lekker actief te sporten.

 

Rooster

  • Donderdag om 18:00 uur

Onze instructeurs

Yorick Broere

Yorick Broere

Mijn naam is Yorick Broere. Sinds 2014 ben ik in het weekend werkzaam bij Lucas Fitness. Ik werk hier iedere zaterdag. Sinds september 2015 ben ik begonnen aan de opleiding Sport en Bewegen in Utrecht. Ik doe dit met heel veel plezier en ik wil ook op deze opleiding mijn Fitness diploma behalen en uiteindelijk Fitness instructeur worden. Vanaf september 2016 ben ik ook als stagiaire fitness instructeur werkzaam bij Lucas Fitness.