BODYGYM

Gericht op juiste houding, verbetering en versterking van het lichaam. Effectieve manier om gewicht te verliezen.

Wat is Bodygym?

Op leuke swingende muziek in groep´s verband doen we na een simpele warming-up spierversterkende oefeningen voor het hele lichaam bijvoorbeeld billen, benen, buik maar ook armen komen aan bod. Kort aan elkaar geplakte gevarieerde oefeningen voor het hele lichaam waarbij ook lenigheid en flexibiliteit word bevorderd. Bij elke les word gelet op houding en vertelt hoe de oefeningen moeten worden uitvoert.

Voor wie is Bodygym?

Iedereen kan aan deze les mee doen, die op een energieke manier aan zijn lichaam wilt werken. Met als doel conditie verbetering en vet verbranding.

Rooster

  • Maandag om 19:30 uur
  • Dinsdag om 19:30 uur
  • Woensdag om 09:15 uur
  • Donderdag om 19:30 uur
  • Vrijdag om 09:15 uur

Onze instructeurs

Glen Weltevreden

Glen Weltevreden

Ik zal mezelf even voorstellen, mijn naam is Glen Weltevreden. Ik ben begin 30 en al een paar jaar met veel plezier werkzaam bij Lucas Fitness. Hier geef ik de groepslessen: Bodygym, Pilates, Zumba, X-Core en B.B.B.B. Ik hoop jullie snel in één van mijn lessen te zien!

Romy Stell

Romy Stell

volgt binnenkort!

Sabine Verstegen

Sabine Verstegen

Mijn naam is Sabine Verstegen. Ik heb 2 kinderen. Ik begon in 1998 bij Lucas dus draai al wat jaartjes mee en doe het nog steeds met heel veel plezier. Momenteel geef ik de Body gym.