INDOOR BOOTCAMP

De Indoor Bootcamp is een small group trainingen. De instructeur motiveert en begeleid alle clubleden die meedoen met een van de programma’s. Centraal in alle Indoor Bootcamp trainingen staat energie, passie en plezier! Indoor Bootcamp zorgt er voor dat je met nog meer plezier traint en helpt je het maximale uit jezelf te halen.

U traint met niet meer dan 15 mensen in de ruimte, waardoor je altijd genoeg aandacht en een les van hoge kwaliteit zult krijgen van onze instructeur.

Rooster

  • Dinsdag om 20:00 uur

Onze instructeurs

Kevin van Heeckeren

Kevin van Heeckeren

Mijn naam is Kevin van Heeckeren en ik zit op de sportacademie. Zelf doe ik nu al meer dan 6 jaar aan kickboksen en doe ook mee aan wedstrijden. Daarnaast ben ik SKMO gecertificeerde kickboks- en jeugdtrainer. Binnen de sportacademie heb ik mijn Fitvak A en B diploma behaald. Bij Lucas verzorg ik sinds oktober 2015 de Indoor Bootcamp en geef ik de kickbokslessen op dinsdag, donderdag en zaterdag. In deze lessen wil ik ervoor zorgen dat de deelnemers zelfverzekerder worden, de juiste techniek leren en veel plezier hebben! Graag zie ik je verschijnen in één van mijn lessen!